Tinglum_olsen_mollendal1

KHiB blir kunstnerisk fakultet ved UiB fra 2017

Kongen i statsråd 17. juni 2016 har bestemt at Universitetet i Bergen (UiB) og Kunst- og designhøgskolen (KHiB) i Bergen skal slåes sammen fra 1. januar 2017.

trefestivalen 2016

Suppleringsopptak til BA i møbel- og romdesign/interiørarkitektur

KHiB har et begrenset antall ledige studieplasser på bachelorstudiet i design, med spesialisering i møbel- og romdesign/interiørarkitektur. Søknadsfrist: 25. juli. Andre opptak på KHiB: 9. august. Studiestart: 22. august.

Mingling-utenfor-Grand_web.jpg

Velkommen til nytt studieår

22.08. - 02.09.

Mandag 22. august er det klar for åpning av det nye studieåret. Følg med for oppdatert informasjon om programmet for semesterstartukene ved KHiB.

Gerds tale

Avgangsstudentene 2016

Se bilder fra markeringene for avgangsstudenter fra masterstudiet i kunst og masterstudiet i design, samt fra bachelorstudiet i kunst og bachelorstudiet i design, som nylig ble avholdt i Bergen Kunsthall og Marken 37.

Aslaug Nyrnes

Aslaug Nyrnes tilsett som professor II ved KHiB

Kunst- og designhøgskulen har nyleg tilsett Aslaug Nyrnes som professor II (20 %). Ho er ein ressurs med spesialkompetanse som vil styrkje KHiB sitt arbeid med kunstnerisk utviklingsarbeid (KU).

Mona Larsen hilser Kong Harald

Inside Wood: KHiB-utstilling i Milano

12.04. - 17.04.

Kunst- og designhøgskolen i Bergen var representert med utstillingen 'Inside Wood' under den store, årlige møbel- og interørmessen i Milano, en av verdens viktigste designutsillinger. Utstillingen ble vist fra 12.-17. april ved arenaen Ventura Lambrate.

Snohetta_KHIB_Heart of Bergen_web

Snøhetta og Statsbygg bygger nye KHiB

Kunst- og designhøgskolen samarbeider med Statsbygg og Kunnskapsdepartementet om samlokalisering av KHiBs funksjoner i Møllendal.