Kategorier
Diverse

Slik får du råd til å delta i FIFA World Cup

Når det kommer til fotball, er det forskjellige serier man kan følge med i. I Norge er Tippeligaen en av de største og mest spennende seriene å følge med i, men når det kommer til den internasjonale fotballscenen, er det blant annet Premier League som står øverst på pallen. Dette er nemlig en av de aller mest populære ligaene innenfor fotball i hele verden. FIFA World Cup er også utrolig spennende å følge med på, og i denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvordan du kan optimere økonomien din hvis du vil ha råd til å reise til Qatar og se kampene i November.

Selv om mange sikkert har begynt å tenke på sin egen World cup betting må vi vente en stund for å få lov til å se hva utfallet av turneringen blir. FIFA World Cup blir nemlig ikke holdt før i november 2022. Helt konkret går turneringen av stabelen fra den 21. november til den 18. desember 2022.  

Det å ha økonomi til å kunne spille på oddsen på kampene er noe som er en viktig fritidsinteresse for mange, og det å ha råd til å dra for å se på kampene live, er noe som kanskje krever noen omrokkeringer i budsjettet. Her skal du få noen forslag til hvordan du kan optimere økonomien din for å spare mest mulig. 

Slik optimerer du budsjettet ditt for å spare mest mulig 

Når man snakker om fotballreiser og sports betting, er det ikke mulig å ikke snakke om penger. Det koster en del å se kampene live og det koster ikke minst å spille på oddsen på kampene. Det å gjøre plass i budsjettet sitt til fritidsinteresser som fotball og alt dette innebærer, er noe som kan gi deg økonomisk overskudd til å få til dette, men ved store turneringer som Premier League eller FIFA WorldCup er det litt høyere innsats. Her skal du få noen gode råd for å kunne spare mest mulig. 

 

  • Gå igjennom abonnementene dine: her er det ofte overraskende mye å spare! Mange betaler for tjenester de ikke bruker lenger. Er du en av dem? 
  • Vær bevisst på hva du bruker pengene dine på: en cola fra kiosken hver dag, eller bare annenhver dag, blir fort mye penger.  
  • Sett et automatisk sparetrekk hver gang du bruker kortet ditt: hvis du automatisk setter inn 10 kr eller 20 kr på sparekontoen din hver gang du bruker kortet ditt, vil du fort kunne se endringene. 
  • Spar på en egen konto og ikke rør pengene!